To www.audiomaster.gr χρησιμοποιεί cookies , για την εξασφάλιση κορυφαίας έμπειρίας πλοήγησης . Η πλοήγηση στήν ιστοσελίδας μας δηλώνει ότι αποδέχεστε τήν χρήση τών cookies . .Μάθετε περισσότερα.....

Μηχανές φυσαλίδων συμβουλές για σωστή και ασφαλή λειτουργία

Posted by stan 27/01/2018 0 Comment(s)


Οι μηχανές φυσαλίδων διατίθενται σε διαφορετικά επίπεδα ισχύος . Ποια μηχανή φυσαλίδων  ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας εξαρτάται βέβαια από το πόσο μεγάλη είναι η περιοχή που θέλετε να καλύψετε.

Οι μηχανές φυσαλίδων είναι πολύ απλές στην λειτουργία τους . Μια μηχανή φυσαλίδων χρησιμοποιεί ένα μοτέρ  που περιστρέφει ενα ακτινωτό τροχό για την μεταφορά του υγρού bubble ,στο πίσω μέρος της μηχανής υπάρχει ένας ανεμιστήρας για την δημιουργία των φυσαλίδων .Οι παράμετροι που ο καταναλωτής πρέπει να εξετάσει πριν κάνει μια αγορά μηχανής bubble είναι τα τετραγωνικά μέτρα που μπορεί να καλύψει κατά την λειτουργία της .Οι λεπτομέρειες αυτές αναφέρονται στα χαρακτηριστικά της μηχανής.

 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  -  ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η εγκατάσταση μιας μηχανής bubble  είναι πολύ εύκολη. Φυσικά, θα πρέπει να διαβάσετε πρώτα τις οδηγίες που συνοδεύουν την μηχανή που αγοράσατε, προκειμένου να εξοικειωθείτε με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μηχανής. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να θυμάστε τον τρόπο για την σωστή εγκατάσταση.

Αφαιρέστε προσεκτικά τη μηχανή bubble από το κιβώτιο και αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας.
Βεβαιωθείτε μετά από έναν οπτικό και προσεκτικό έλεγχο ότι δεν υπάρχει κάτι σπασμένο από τα υλικά που την συνοδεύουν.

Τοποθετήστε τη μηχανή bubble σε σταθερή και επίπεδη επιφάνεια.

Γεμίστε την μηχανή με την κατάλληλη ποσότητα  υγρού .Η δεξαμενή υγρού του μηχανήματος bubble έχει  μια γραμμή γεμίσματος  για να σας βοηθήσει να γεμίσετε πλήρως τη δεξαμενή. Προσοχή κατά το γέμισμα πρέπει να αποφύγετε την πιθανότητα διαρροής του υγρού . Ενδεχόμενη διαρροή του υγρού καθώς και το υπερβολικό γέμισμα του δοχείου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές  βλάβες  της μηχανής. Αν το υγρό ξεπεράσει το ανώτατο σημείο γεμίσματος το υγρό θα εισχωρήσει από τον άξονα  στο μοτέρ περιστροφής με αποτέλεσμα να καεί το μοτέρ , με συνέπεια την ακύρωση της εγγύησης

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το υγρό bubble που συνιστάται από τον κατασκευαστή της συγκεκριμένης μηχανής . Ένα κακής ποιότητας η ακατάλληλο υγρό, θα μπορούσε να δημιουργήσει μια κακή ποιότητα φυσαλίδων καθώς και προβλήματα στην μηχανή.

Τέλος θα πρέπει να επισημάνουμε ότι συγκεντρωμένες ποσότητες  υγρού bubble γλιστρούν σε ορισμένες επιφάνειες  και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για  την αποφυγή πιθανών ατυχημάτων.

 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 

Καθαρίστε την μηχανή bubble  μετά από κάθε 40 ώρες  χρήσης.  Τα συστατικά του υγρού bubble  μπορεί να κάνουν το μηχάνημα  να φράξει, οπότε να μην παραλείψετε αυτό το σημαντικό βήμα συντήρησης . Ο καθαρισμός μιας μηχανής bubble  είναι πολύ απλός.  Προσθέστε αποσταγμένο νερό στη δεξαμενή και βάλτε το μηχάνημα να δουλέψει  μέχρι να καθαρίσει ο ακτινωτός τροχός από τα υπολείμματα του υγρού  bubble . Μια μηχανή bubble που καθαρίζεται χρησιμοποιείται σωστά , θα αντέξει για πολλά  χρόνια σταθερής και αξιόπιστης χρήσης.